Tiilia Taalia tallallaa – improkisa

Tiilia Taalia tallallaa

– leikkimielinen improkisa eteläsavolaisille harrastajateattereille

Improilun riemua Teatteriravintola ILOssa!

Tervetuloa kannustamaan, viihtymään ja toimimaan myös raatina torstaina 24.11. klo 19 Teatteriravintola ILOssa järjestettävässä Tiilia Taalia tallallaa – improvisaatiokisassa , jossa eteläsavolaiset harrastajateatterit ottavat toisistaan mittaa improvisaation keinoin – aivan kuten TV 2:lla aikoinaan pöyrineessä Thilia Thalia tallallaa-formaatissa.

Stella Polariksen ammattinäyttelijä Teijo Eloranta toimii kilpailussa tuomarina yhdessä yleisön kanssa ja Teatteriravintola ILOn yrittäjä Pauliina Hukkanen juontaa tapahtuman, joka myös kuvataan ja lähetetään suorana verkossa.

Lisäksi tapahtuma laajenee Hallituskadulle. Teatteriravintola ILOn edustalle luodaan ulkokatsomo, jossa kisaa voi seurata isolta screeniltä ja nauttia samalla kuumia juomia sekä Hodari-baarin antimia.

Valotaiteilija Elisa Hillgen loihtii valoinstallaation kävelykadulle ILOn edustalle ja saamme nauttia myös hänen taiteestaan.

Teknisestä toteutuksesta vastaa Mediakioski yhteistyössä Lumio Eventsin kanssa.

Yleisöllä on tapahtumaan VAPAA PÄÄSY!

Tiilia taalia tallallaa – improkisatapahtuma

 to 24.11. klo 19 Teatteriravintola ILOssa ja Hallituskadulla ILOn edustalla

Tämä tapahtuma on saanut rahoituksen Mikkeli Events -hankkeesta. Mikkeli Events -hanketta rahoitetaan Euroopan aluekehitysrahastosta.
Hankkeen rahoituksen on myöntänyt Etelä-Savon maakuntaliitto.

HAKEMINEN

Improkoulutukseen ja -kisaan voivat hakea kaikki eteläsavolaiset harrastajateatteriryhmät.

Lähettäkää avoin hakemus 13.10.2022 mennessä osoitteeseen: ilo@teatteriravintolailo.fi

– Kertokaa hakemuksessa teatteriryhmästänne; sen taustoista, historiasta ja perustelut, miksi juuri teidän porukkanne tulisi valita Stella Polariksen improkoulutukseen ja Tiilia Taalia tallallaa – improkisaan.

– Hakemukseen mukaan yhteyshenkilö + yhteystiedot

Teatteriravintola ILOn taiteellinen henkilökunta valitsee hakijoiden joukosta neljä harrastajateatteria, jotka saavat käyttöönsä ”koko paketin” eli pääsevät osallistumaan sekä koulutukseen että varsinaiseen Tiilia Taalia tallallaa- tapahtumaan.

PAKETIN SISÄLTÖ:

– Kahden päivän koulutus la 5.11. – su 6.11. Teatteriravintola ILOssa.

Kouluttajina  Suomen nimekkäimmän improvisaatioteatterin Stella Polariksen ammattilaiset, näyttelijä ja muusikko eli koulutuksessa perehdytään myös musiikki-improvisation saloihin. Laulaa ei tarvitse osata eikä olla muutenkaan musikaalinen, riittää että löytyy iloa ja paloa heittäytyä impron ihmeelliseen maailmaan!

– Leikkimielinen Tiilia Taalia tallallaa – Improkisa 24.11. klo 19

Hakekaa mukaan improvisaation ihmeelliseen maailmaan ja muistakaa:

MOKA ON LAHJA TAIVAASTA!