Paskan palvelun illallinen-menu

Paskan palvelun illallinen-menu

SHOW

Illan aikana yhdistyy sekä illallinen että esitys. Tarjoilijoina toimii ammattinäyttelijät, jotka eivät päästä illlallisvieraita helpolla. Luvassa on naljailua, v**tuilua, hassuttelua ja kaikenkaikkiaan asiattominta palvelua mitä olet ikinä saanut – eli taatusti myös hauskinta! Lunta tupaan Mikkelin kermaperseille!

Konsepti on saanut alkunsa huippusuositusta amerikkalaisesta Dick´s Last Resort -ravintolaketjusta ja se on saanut Suomessa aplodien saattelemana mahtavan vastaanoton.

Esityspäivät:
18.10. klo 18 MUUTAMIA PERUUTUSPAIKKOJA JÄLJELLÄ!
Show&Dinner: 59€

19.10. klo 18 MUUTAMIA PERUUTUSPAIKKOJA JÄLJELLÄ!
Show&Dinner: 59€

Ovet avautuvat klo 18, Dinner klo 18, esitys klo 20. Ovet sulkeutuvat klo 24.
Liput lunastettava Teatteriravintola ILOsta viimeistään 3 vuorokautta ennen esitystä. Muutoin varaus raukeaa.

DINNER

Perjantaina:

Myskikurpitsakeittoa & ranskankermakreemi (L,G)
***
Kotimaista kirjolohta & valkoviinivoissa haudutettua fenkolia, sitruuna-perunapyre ja lehtikaalipaistos (L,G)
TAI
Hitaasti kypsynyttä possun niskaa & punaviinikastiketta, rosmariini-perunapyre ja syysomenapunakaalipaistos (L,G)
Punajuuririsotto & paahdettua vuohenjuustoa
***
Marinoitua päärynää, raikasta rahkamoussea ja financier-leivosta (L)

Kokkina Marko Sairinen. Marko on toiminut kokkina mm. Kallioniemessä, Heimarissa ja Bistro Vileessä.

Lauantaina:

Munnoo, muikkua, härkee ja possua härpäkkeillä, lankun piällä pöytiin tarjottuna (L,G)
Kuhhoo ja kurpitsoo, Hirvee ruukku (L,G)
Kaikkee makkeeta varapärreen piällä (L)

Ravintoloitsijana Etelä-Savon keittiömestarit ry