Tomi Haustola ”Tänään meni näin” -stand up show

”Tänään meni näin” on TV:stä ja TikTokista tutun stand up -koomikko Tomi Haustolan kokoillan show, jossa nauretaan sekä itselle että maailmalle.

Stand up show’ta on rakennettu pandemian alusta lähtien: 9 vuoden suhteen eron keskeltä ja kolmikymppisyyden lopusta, joten tässä esityksessä kyytiä saavat niin riisikakut kuin robotti-imuritkin.

Show’ssa mietitään, millaista on yrittää pysyä kyydissä alati muuttuvassa maailmassa, kun etäpalaverissa mikki jää vahingossa päälle, treffeillä tavoite on käydä S-ryhmän paikoissa, jotta käteen jää edes bonuksia, ja riisikakkua saa kutsua kakuksi, vaikka sehän ei jumankauta ole mikään kakku!

Tomille tyypilliseen tapaan jokainen esitys on hauskasti oman näköisensä, joten tule nauramaan ja nauttimaan esityksestä!

Tomi on esiintynyt niin Nelosen Stand up, Naurun Tasapaino kuin Noin Viikon Studio -ohjelmissa sekä vieraillut lukuisissa muissa. Tämän lisäksi hän on käsikirjoittanut mm. Noin Viikon Uutisia, Suurmestaria ja Stadi vs. lande ohjelmia.

Kesto väliaikoineen noin 1.5h

Tomi Haustola ”Tänään meni näin” Stand up, Show & Dinner

Teatteriravintola ILOssa 9.11.2024

Liput / varaukset ILOn toimistosta ke-pe klo 11-17, p. 045-174 88 84 / ilo@teatteriravintolailo.fi TAI suoraan netistä www.teatteriravintolailo.fi / osta lippuja

  • Show & Dinner ( kolmen ruokalajin illallinen + esitys)  75€ (Ateriaosuus 43€ sis. alv 14%, esitys 32 sis. alv 10%)

Meille käyvät esityslipun maksuvälineinä myös ePassi, Smartum ja Edenred.

HUOM

Show & Dinner -iltoina ovet avataan klo 17, ruokailu alkaa klo 18 ja esitys klo 20. Olethan paikalla viimeistään klo 17.30.

Menu ilmoitetaan myöhemmin.

 

ESITYKSET

marraskuu la 9.11. klo: 18:00 Show & Dinner

Liput ILOn toimistosta:

Liput ILOn toimistosta: Show & Dinner 75€.

Toivomme, että lunastat lippusi tapahtumaa edeltävällä viikolla Ostaessasi liput nettikaupasta, hintoihin lisätään palvelumaksu.

HUOM! Meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartum, ePassi ja Edenred.

cancel

    Kiitos, että kävit meillä!

    Haluaisimme kuulla palautteesi, jotta osaamme tarjota entistäkin upeampia elämyksiä tulevaisuudessa.

    Yhteystiedot

    Palaute