TOMAATTEJA! TOMAATTEJA! -stand up festarit

Stand Up Festivaali TOMAATTEJA! TOMAATTEJA! viettää 20-vuotisjuhlavuottaan 2023

 

Punaposkiset tomaatit piipahtavat Mikkelissä ja tuovat roimasti lisää iloa Teatteriravintola ILOon pe-la 14.-15.4.  Stand up -komiikkaa tarjoilevat Ida Grönlund, Jape Grönroos, Tommi Mujunen, Kaisa Pylkkänen, Riku Suokas ja Heli Sutela.

IDA GRÖNLUND

Ida Grönlund kokenut stand up -koomikko, käsikirjoittaja ja kirjailija, joka on kiertänyt stand up lavoja jo vuodesta 2003. Lavalla Ida on lempeän piikikäs, rauhallinen – ja aika pihalla.  Kertakaikkiaan ihastuttava ja mukava ihminen joka löytää tilanteisiin omanlaisiaan ja usein aika yllättäviäkin ratkaisuja.

JAPE GRÖNROOS

No nyt on pakattu sympaattisuus tiiviiseen pakettiin! Hyvät naiset ja herrat: Jape ”who’s your daddy” Grönroos! TV:stä, kotisohvalta ja ratsiasta tutun Japen lämpö on vertaansa vailla: Jape on Suomikomiikan vanha pieru, jonka jäljiltä jopa vessanpöntönreunus on lämmin vielä ensi joulunakin!

TOMMI MUJUNEN

Tommi Mujunen on tehnyt stand uppia jo vuodesta 2003 lähtien ja hänellä on keikkoja takana tuhansia. Jopa satoja! Tommi keikkailee ahkerasti ympäri Suomea. Hänellä on auto, jolla pääsee keikalle myös hankalampiinkin kohteisiin, kuten Riihimäelle, Veteliin tai Mikkeliin. Lavalla Tommi puhuu kaikesta mahdollisesta, josta on jotain hauskaa keksinyt. Monesti hän keksii sanottavansa vasta lavalla ja improvisaatio kuuluu vahvasti Tommin keikkoihin ja siitä hän myös nauttii selvästi eniten.

KAISA PYLKKÄNEN

Kaisa Pylkkänen on kävelevä paradoksi: keski-ikäinen teini, anarkistinen kontrollifriikki ja feministi, joka kärsii peniskateudesta. Yön pimeinä tunteina Kaisa on tehnyt herneen nenään vetämisestä taidetta ja valkoviinistä ryppyvoidetta. Molemmat toimii!

RIKU SUOKAS

Suokas on stand upin uranuurtaja. Suokas on ollut tuomassa lajia Suomeen, perustanut maailman ensimmäisen suomenkielisen stand up -klubin ja luonut pohjoismaiden suurimmat stand up festarit Hämeenlinnaan. Suokas on siis ”the suomalainen stand up -koomikko”. Suokkaan esitykset ovat suomalaisuutta lähellä oleva, yhteiskunnallista sanomaa sisältävä, energinen kokonaisuus. Ei mitään hätää, hän on ammattilainen ja hauska.

HELI SUTELA

Freelance-näyttelijä ja stand up -koomikko Heli Sutela hauskuuttaa lämpimällä ja sympaattisella tavallaan naisten lisäksi myös miehiä. Aiheet komiikkaan löytyvät todellisesta elämästä ja ärsyttävätkin asiat muuttuvat naurattaviksi. Helin stand upissa saa varautua nopeisiin käännöksiin ja yllätyksiin.

TOMAATTEJA! TOMAATTEJA! -stand up festivaali

Teatteriravintola ILOssa:

Pe 14.4. klo 19.00-20.30, K-18

Lavalla: Kaisa Pylkkänen, Riku Suokas, Heli Sutela

La 15.4. klo 13.00-14.30, K-18

Lavalla: Jape Grönroos, Riku Suokas, Heli Sutela

La 15.4. klo 19.00-20.30, K-18

Lavalla: Ida Grönlund, Jape Grönroos, Tommi Mujunen

Esitysten kesto 1,5h sis. tauon

Kaikki esitykset K-18

Liput 32€

Teatteriravintola ILOsta p. 045-174 88 84 ke-pe klo 10-16

ILOn verkkosivuilta: www.teatteriravintolailo.fi / LIVETO (sis. LIVETOn palvelumaksun)

Sekä Lippu.fi  (sis. Lippupisteen palvelumaksun. Toimitusmaksu toimitustavasta riippuen alk. 1,50€)

www.tomaattejatomaatteja.com

ESITYKSET

huhtikuu pe 14.4. klo: 19:00 Pelkkä esitys
huhtikuu la 15.4. klo: 13:00 Pelkkä esitys
huhtikuu la 15.4. klo: 19:00 Pelkkä esitys

Liput ILOn toimistosta:

Liput ILOn toimistosta: 32€.

Toivomme, että lunastat lippusi tapahtumaa edeltävällä viikolla Ostaessasi liput nettikaupasta, hintoihin lisätään palvelumaksu.

HUOM! Meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartum, ePassi ja Edenred.

cancel

    Kiitos, että kävit meillä!

    Haluaisimme kuulla palautteesi, jotta osaamme tarjota entistäkin upeampia elämyksiä tulevaisuudessa.

    Yhteystiedot

    Palaute