The Criminals & The Octoband

Mikkeliläinen rock- ja rautalankabändi The Criminals on kaiketi jo keski-iässä. Yhtye on tänä vuonna 62-vuotisturneella. Yhtyehän aloitti keikkailun samana vuonna kuin The Rolling Stones mutta bändillä ei ole ollut varaa viettää niin epäterveellistä elämää kuin Rollareilla. The Criminals aloitti aikanaan rautalankabändinä, mutta aika pian laulupuoli tuli vahvasti mukaan. Vaikka rautalanka on edelleen bändin leipälaji, on ohjelmistossa paljon perus rock & roll klassikoita. Erityisesti The Rolling Stones on vahvasti edustettuna seteissä mutta mukana on monipuolinen kattaus 60-luvun klassikoita ja jotain hiukan uudempaakin, esim CCR, Moody Blues, The Yardbirds, Chis Rea ym.

The Criminals muodostuu soittajista: Kimmo Riipinen, kitara ja laulu, Tapani ”Tappi” Heiskanen, rummut ja laulu, Juha-Antti Helama, basso ja laulu, Kari Komonen, keyboard ja laulu sekä Hanski Helama, soolokitara, huuliharppu ja laulu

Hyvätuulinen bilebändi OCTOBAND luo tanssilattialle bailurytmit, rokaten takuuvarmasti kannat kattoon! Bändin laaja ohjelmisto pitää sisällään coverbiisejä kevyestä musiikista niin rokkiin kuin discoon. Kokoonpano koostuu mikkeliläisistä muusikoista: Pauliina Hintsanen – laulu ja kosketinsoittimet, Kimmo Riipinen – kitara ja laulu, Pasi Tiihonen – kitara, Eero Suokonautio – basso ja laulu, Tapani Heiskanen – rummut.

The Criminals & The Octoband

Teatteriravintola ILOssa 4.5.2024 klo 19

Liput ennakkoon 12€

Ovelta 15€

Teatteriravintola ILOn toimisto palvelee ke-pe klo 11-17 p. 045-174 88 84, ilo@teatteriravintolailo.fi

Voit myös ostaa lippuja suoraan näiden ettisivujemme kautta!!

 

 

ESITYKSET

toukokuu la 4.5. klo: 19:00 Pelkkä esitys

Liput ILOn toimistosta:

Liput ILOn toimistosta: 12/15€.

Toivomme, että lunastat lippusi tapahtumaa edeltävällä viikolla Ostaessasi liput nettikaupasta, hintoihin lisätään palvelumaksu.

HUOM! Meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartum, ePassi ja Edenred.

cancel

    Kiitos, että kävit meillä!

    Haluaisimme kuulla palautteesi, jotta osaamme tarjota entistäkin upeampia elämyksiä tulevaisuudessa.

    Yhteystiedot

    Palaute