Murhamysteeri

Tuoni Studiot tuo Teatteriravintola ILOon klassisen Hercule Poirot -tarinan, Hercule Poirot & Lahja idästä, jossa vieraat sukeltavat eleganttiin aikakauteen selvittämään kuolleen diplomaatin tapausta. Tässä ohjelmassa kaikki vieraat saavat etukäteen itselleen sähköpostitse oman roolihahmon, jonka kautta he toimivat vapaasti valittavissa ryhmissä ratkoen mysteeriä ja seurustellen toisten vieraiden kanssa. Itse mestarietsivä Hercule Poirot on myös paikalla. Näyttelijäntaitoja ei tarvita, ihan vain keskustelu riittää. Teeman mukainen pukeutuminen on toivottavaa, muttei pakollista.

Voit osallistua yksin, kaksin tai porukalla.

Hercule Poirot ja Lahja idästä

”Eletään vuotta 1929. Euroopan poliittinen tilanne on veitsenterällä, mikä kiristää myös Suomen ja Venäjän neuvostotasavallan välejä entisestään. Neuvostoliiton hallitus pyrkii rakentamaan siltaa länteen lahjoittamalla Suomelle hyväntahdon merkiksi Murmanskin kuparista valmistetun ja satoja miestyövuosia vaatineen monumentin valmisteilla olevan eduskuntatalon edustalle.

Monumentti on tarkoitus kuljettaa itärajan yli rahtijunalla aseistettujen vartijoiden saattamana, mutta tästä huolimatta Etsivä keskuspoliisi epäilee Suomen valtion turvallisuuden olevan uhattuna. Tämän johdosta kuuluisa belgialainen etsivä Hercule Poirot on pyydetty Suomeen seuraamaan niin monumentin kuljetusta rajan yli, kuin sen luovutukseen liittyviä juhlallisuuksiakin.

Monumentin Suomen valtionjohdolle on tullut luovuttamaan diplomaatti ja entinen neuvostokenraali, joka kuitenkin löydetään suomalaisen hotellin aulasta murhattuna. Niin monumentin kunniaksi järjestetty paljastustilaisuus kuin valtioiden väliset suhteetkin ovat vaarassa, mikäli henkirikosta ei saada selvitettyä pikaisesti. Pahimmillaan konflikti voi ajaa valtiot sotatilaan, eikä maailmanrauhakaan ole taattua.

Löytyykö murhaaja hotellin vieraiden joukosta ja liittyykö tapaukseen kansainvälinen salaliitto? Vai onko taustalla jokin arkisempi motiivi? Lähde ratkaisemaan jopa mestarietsivän harmaita aivosoluja vaivaava tapaus – ennen kuin on liian myöhäistä”.

MUKAAN MAHTUU 70 HENKILÖÄ, JOTEN VARAA/OSTA LIPPUSI NOPEASTI!

Murhamysteeri-illallinen

Teatteriravintola ILOssa 18.2.2023 klo 18, Show & Dinner

HUOM!

Murhamysteeri-illallinen alkaa klo 18.

LIPUT ILOn toimistosta ke-pe klo 10-16 tai ILOn verkkosivujen kautta www.teatteriravintolailo.fi

p. 045-174 88 84, ilo@teatteriravintolailo.fi

  • Show & Dinner (sisältää kolmen ruokalajin illallisen + esityksen)  69€

Verkkokaupasta ostettaessa lipun hintaan lisätään palvelumaksu.

ESITYKSET

helmikuu la 18.2. klo: 18:00 Show & Dinner

Liput ILOn toimistosta:

Liput ILOn toimistosta: Show & Dinner 69€.

Toivomme, että lunastat lippusi tapahtumaa edeltävällä viikolla Ostaessasi liput nettikaupasta, hintoihin lisätään palvelumaksu.

HUOM! Meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartum, ePassi ja Edenred.

cancel

    Kiitos, että kävit meillä!

    Haluaisimme kuulla palautteesi, jotta osaamme tarjota entistäkin upeampia elämyksiä tulevaisuudessa.

    Yhteystiedot

    Palaute