Mari Rantasila & Suvi Isotalo konsertti

Palkittu näyttelijä-laulaja-lauluntekijä Mari Rantasila saapuu Teatteriravintola ILOon konsertoimaan lokakuussa yhdessä lauluntekijä-muusikon Suvi Isotalon kanssa. Rantasila julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 1987. Suuremman yleisön tietoisuuteen hän tuli vuonna 1989 Se-yhtyeen Yarin säveltämällä ja sanoittamalla ”Auringossa”-kappaleella. Vuonna 2000 Mari lauloi suursuosioon nousseen ”Raid”-televisiosarjan tunnuskappaleen ”Vain rakkaus”. Uusin sinkku ”Oisko joku mulle” ilmestyi syyskuussa 2022. Julkaisu on ensimmäinen singlejulkaisu saman vuoden marraskuussa ilmestyneeltä juhla-albumilta ”Hei rakas elämä”, joka pohjustaa Marin juhlavuotta 2023.

Suvi Isotalo on helsinkiläinen lauluntekijä-muusikko, jolta on julkaistu kolme albumia: Jollet rakasta (2010) ja ”P.S. Maj´lle” (2011) ja ”Näin minusta tuli ihminen” (2014). Oman tuotantonsa lisäksi Isotalo on säveltänyt musiikkia useisiin näyttämöteoksiin. Suvi on ollut myös mukana tekemässä kappaleita muille artisteille. Hän on muun muassa säveltänyt ”Mari Rantasila 2020” -albumin laulut ja toiminut myös laulujen sovittajana.

ESITYKSET Teatteriravintola ILOssa:

La 21.10.2023 klo 19

Liput / varaukset ILOn toimistosta ke-pe klo 10-16, p. 045-174 88 84 / ilo@teatteriravintolailo.fi TAI suoraan verkkokaupasta www.teatteriravintolailo.fi / osta lippu

  • Pelkkä esitys 32€/29€ (sis. alv 10%)

Verkkokaupasta ostettaessa lipun hintaan lisätään palvelumaksu.

ESITYKSET

lokakuu la 21.10. klo: 19:00 Pelkkä esitys

Liput ILOn toimistosta:

Liput ILOn toimistosta: 32/29€.

Toivomme, että lunastat lippusi tapahtumaa edeltävällä viikolla Ostaessasi liput nettikaupasta, hintoihin lisätään palvelumaksu.

HUOM! Meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartum, ePassi ja Edenred.

cancel

    Kiitos, että kävit meillä!

    Haluaisimme kuulla palautteesi, jotta osaamme tarjota entistäkin upeampia elämyksiä tulevaisuudessa.

    Yhteystiedot

    Palaute