DeSavo ry:n MAD Saturday ILOssa!!!

Etkot perjantaina 22.9.

Kirjailijatapaaminen Bar Domissa. Mikkelin kirjoittajien järjestämässä tapahtumassa klo 18.00 päävieraana on Hautalehto-dekkarit kirjoittanut Christian Rönnbacka sekä viime aikoina kirjoja julkaisseita eteläsavolaisia kirjailijoita. Vapaa pääsy.

Ennakkoesitys Antelias Anneli -musiikkikomediasta klo 19.00 Teatteriravintola ILOssa. Esitys on kotimainen uusi musiikkikomedia. Ennakkoesitykseen yleisöllä on vapaa pääsy!

MAD Saturday lauantaina 23.9. klo 11-16 Teatteriravintola ILOssa kävelykadulla

klo 11 Sirkus Silirimpsis Tampereelta. Noin 30 min esitys ja sen jälkeen yleisö voi kokeilla temppujen tekoa. Klovnit Ruuti eli Johanna Peltola ja Juro eli Antti Tietäväinen. Kestää noin tunnin. Tervetuloa myös kaikki lapset mukaan!

klo 11 alkaen paikalla on XAMKin Kouvolan kampuksen Capital of Game Arts -hankkeen pelitaideinnovaattori Annika Salmi, jolla on mukanaan 7×7-metrinen pelilauta. Pelilaudan on tehnyt Taiken pelitaiteen läänintaiteilija, pelisuunnittelija ja aiheesta kirjoja kirjoittanut Jaakko Kemppainen. Tiimiä voi jututtaa pelaamisen ohessa päivän mittaan.

klo 12.30 Silmukoita ja sutinaa Kettukoskelta. Ristiinalaiskirjailijat Helena Waris ja Anne Leinonen kertovat yhteisen äänikirjasarjansa kirjoitustyöstä. Millaista on kahden kirjoittajan yhteistyö? Entä millainen paikka on Kettukoski, Etelä-Savossa sijaitseva fiktiivinen pikkukylä, johon menestyskirjailija asettuu elvyttämään kirjoitusjumiaan? Yleisöllä on tilaisuus esittää kysymyksiä. Kestää noin tunnin.

klo 14.00 Annen amatsoni -filmin esitys (noin 53 minuuttia), jonka jälkeen voi jututtaa filmin päähenkilö monitaiteilija Anne Mäkeläistä ja ohjaaja-käsikirjoittaja Päivi Kapiainen-Heiskasta. Kestää noin 1,5 tuntia.

Arpajaiset. Palkintoina on DeSavo ry:n jäsenten upeita, uniikkeja teoksia ja tuotteita. Tuotto menee lyhentämättömänä yhdistykselle.

Asu on vapaa eli halutessasi voit tulla tapahtumaan vaikka fantasia-, muinais-, kansan- tai kansallispuvussa.

Vapaa pääsy.

Teatteriravintola ILOn kahvio-baari palvelee koko tapahtuman ajan.

Jatkot lauantaina 23.9.

klo 14 Konsertti- ja tapahtumatalo Mikaelissa avataan kaksipäiväinen Design Market -myyntitapahtuma. Tarjolla on kotimaisten käsityö- ja designbrändien tuotteita sekä musiikkia ja ruokaa. Klo 18 Viivin konsertti, jonne voi ostaa lipun. Muuten tapahtumaan on vapaa pääsy.

klo 19.00 uuden kotimaisen Antelias Anneli -musiikkikomedian kantaesitys Teatteriravintola ILOssa. Lippuvaraukset suoraan Teatteriravintola ILOsta, ke-pe klo 11-17 p. 045 174 88 84 tai ilo@teatteriravintolailo.fi

Tervetuloa nauttimaan luovien alojen osaamisesta!

 

 

ESITYKSET

syyskuu la 23.9. klo: 11:00 Pelkkä esitys

Liput ILOn toimistosta:

Vapaa pääsy!

cancel

    Kiitos, että kävit meillä!

    Haluaisimme kuulla palautteesi, jotta osaamme tarjota entistäkin upeampia elämyksiä tulevaisuudessa.

    Yhteystiedot

    Palaute