Liisa Akimof – Soolo

Liisa Akimof on pitkän linjan laulaja-lauluntekijä. Hänen tunnetuin kappaleensa on Kevät, jossa kuljetaan Hakaniemenrantaan ja syödään salmiakkia.

Liisa Akimof aloitti uransa Tavaramarkkinat -bändissä 1980-luvun alussa. Sen jälkeen hän on julkaissut sooloalbumeita ja esiintynyt mm. lattarihenkisellä Akimowskaja Sisters & Bros -kokoonpanolla.
Tiesitkö muuten, että Kotikadun tunnusmusiikki on Liisa Akimofin säveltämä?
Liisa Akimof julkaisee tammikuussa 2024 pitkästä aikaa uuden albumin ”Kaikenlaista uutta tulossa”.  Maistiaisina albumilta voi jo kuunnella singlet
Ajatus tulee, ajatus menee
Meksikolainen ja
Esim. matalapaine

Liisa Akimof keikkailee harvakseltaan ja usein yllättävissä yhteyksissä. Soolokeikoillaan hän säestää itseään kitaralla ja eräänlaisella helvetinkoneella. Luvassa on siis akustista laulelmaa, mutta myö späräyttävää kotidiskoa. Soolokeikoilla kuullaan usein vanhoja klassikoita kuten Miten kauas mopolla pääsee, Kevät, Harvoin tarjolla, Alkava pimeä vuodenaika, mutta myös paljon uusia lauluja.

Liisa Akimof Soolo

Teatteriravintola ILOssa 12.4.2024 klo 19

  • LIPUT 22€ (sis. alv 10%)

Liput / varaukset ILOn toimistosta ke-pe klo 11-17, p. 045-174 88 84 / ilo@teatteriravintolailo.fi TAI suoraan verkkokaupasta www.teatteriravintolailo.fi / osta lippu

HUOM!

Meille käyvät esityslipun maksuvälineinä myös ePassi, Smartum ja Edenred.

Verkkokaupasta ostettaessa lipun hintaan lisätään palvelumaksu.

 

 

ESITYKSET

huhtikuu pe 12.4. klo: 19:00 Pelkkä esitys

Liput ILOn toimistosta:

Liput ILOn toimistosta: 22€.

Toivomme, että lunastat lippusi tapahtumaa edeltävällä viikolla Ostaessasi liput nettikaupasta, hintoihin lisätään palvelumaksu.

HUOM! Meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartum, ePassi ja Edenred.

cancel

    Kiitos, että kävit meillä!

    Haluaisimme kuulla palautteesi, jotta osaamme tarjota entistäkin upeampia elämyksiä tulevaisuudessa.

    Yhteystiedot

    Palaute