Johanna ja Mikko Iivanainen – joulukonserttikiertue 2024

Johanna ja Mikko Iivanainen kutsuvat kuulijat rauhoittumaan kohti joulua perinteisten joululaulujen kuten Varpunen jouluaamuna, Heinillä härkien kaukalon, Jo joutuu iltasekä uudempien jouluisien sävelmien saattelemana. Tyylitajuinen, herkkä ja sielukas soitanta ja laulu on tämän jo yli kaksi vuosikymmentä toistensa kanssa musisoineen pariskunnan tekemisen pohja.

Johanna Iivanainen (s. 1976) on oululaislähtöinen nykyään Mäntsälään kotiutunut laulaja- lauluntekijä. Suurelle yleisölle Johanna on tullut tutuksi SuomiLOVE -tv ohjelman housebandin solistina v. 2014-2019. Johannan raikkaan luonnollinen esiintyminen ja sävykäs tulkinta on saavuttanut suuren suosion. Artistin monipuolisuus on suorastaan hätkähdyttävä kattaen levytyksiä jazzin, accappellan, popin, dancen ja lastenmusiikin alueilta. Iivanaisen poikkeuksellisen kattava diskografia sisältää yli 50 levytystä.

Mikko Iivanainen (s.1975) on monipuolinen kitarataituri, joka on tehnyt yhteistyötä Johannan lisäksi myös mm. Maria Kalaniemen, Timo Alakotilan, Edu Kettusen, Mika Kuokkasen ja Juhani Aaltosen kanssa.Suurella soundipaletilla maalaava kitarataiteilija on julkaissut kolme sooloalbumia: Progesävyisen ensemble albuminLast Room (2014) sekä soolokitara levytA River Runs through It (2020) ja Lullaby for Lost Souls (2023).

Johanna ja Mikko Iivanainen Joulukonserttikiertue 2024

Teatteriravintola ILOssa 30.11.2024 klo 13

Liput 25 € (sis. ALV 10%).

Liput / varaukset ILOn toimistosta ke-pe klo 11-17 p. 045-174 88 84, ilo@teatteriravintolailo.fi TAI näiden nettisivujen kautta.

HUOM! Meillä käyvät esityslipun osalta maksuvälineinä myös Smartum, ePassi ja Edenred.

ESITYKSET

marraskuu la 30.11. klo: 13:00 Pelkkä esitys

Liput ILOn toimistosta:

Liput ILOn toimistosta: 22€.

Toivomme, että lunastat lippusi tapahtumaa edeltävällä viikolla Ostaessasi liput nettikaupasta, hintoihin lisätään palvelumaksu.

HUOM! Meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartum, ePassi ja Edenred.

cancel

    Kiitos, että kävit meillä!

    Haluaisimme kuulla palautteesi, jotta osaamme tarjota entistäkin upeampia elämyksiä tulevaisuudessa.

    Yhteystiedot

    Palaute