ILOn 6v. synttärit & SoulSisters

Tähtiesiintyjänä Teatteriravintola ILOn synttäreillä lauluyhtye SoulSisters & Swing Noir orkesteri!!!

Syyskuussa Teatteriravintola ILOlla on aihetta juhlaan, sillä silloin tulee täyteen kuusi toimintavuotta!!! Kiitollisina ja ylpeyttä uhkuen toivotamme kaikki tervetulleiksi juhlaan, missä viihtyvyyden takaavat herkullinen juhlabuffa ja bilebändi SoulSisters!!

SoulSisters – on pitkän linjan lauluyhtye, joka on ääni keskiössä aina rohkeasti tarttunut eri musiikkityyleihin jo vuodesta 2007. Uudellamaalla tuttu trio koostuu sielujen siskoksista Anna, Pi ja Heidi, joille vahva lauluharmonia, kekseliäisyys ja sitoutuminen kokonaisvaltaiseen show-elämykseen on aina kunnia-asia. Trio on esiintynyt ympäri Suomea intiimeistä kuppiloista festivaaliareenoihin sekä TV:ssä.

Swing Noir – Mitä tapahtuu, kun Ismo Alanko ja Antti Tuisku tanssivat tangoa tai Vesalan hitit soivat salakapakassa? SoulSisters – Swing Noir on Suomen oma Postmodern Jukebox, joka pilke silmäkulmassa tarjoilee uusia ja vanhoja hittejä höystettynä yllätyksellisillä ja muikeilla sovituksilla sekä mustalla huumorilla. Kolme ääntä – soundia kuin pienessä kylässä!

Orkesterissa: Heidi Kiviharju, Pi Viana, Anna Wiksten – laulu, Hannu Risku – rummut, Jani Snellman – basso, Kalle Katz – koskettimet, Oleksandr Charkin – pasuuna

ILOn 6v. synttärit, ILOn Juhlabuffa & SoulSisters 20.9.2024

JUHLABUFFA klo 19

SHOWTIME klo 20

OVET AUKI klo 18

Liput / varaukset ILOn toimistosta ke-pe klo 11-17, p. 045-174 88 84 / ilo@teatteriravintolailo.fi TAI suoraan verkkokaupasta www.teatteriravintolailo.fi / osta lippuja

 • Juhlabuffa + Show 60€
 • (Ateriaosuus 35€ sis. alv 14%, esitys 25€ sis. alv 10%)
 • Pelkkä esitys 25€ (sis. alv 10%)

Esityslipun osalta meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartum, ePassi ja Edenred!

MENU julkaistaan myöhemmin

ESITYKSET

syyskuu pe 20.9. klo: 19:00 Show & Dinner

Liput ILOn toimistosta:

Liput ILOn toimistosta: Show & Dinner 60€. Pelkkä esitys 25€.

Toivomme, että lunastat lippusi tapahtumaa edeltävällä viikolla Ostaessasi liput nettikaupasta, hintoihin lisätään palvelumaksu.

HUOM! Meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartum, ePassi ja Edenred.

cancel

  Kiitos, että kävit meillä!

  Haluaisimme kuulla palautteesi, jotta osaamme tarjota entistäkin upeampia elämyksiä tulevaisuudessa.

  Yhteystiedot

  Palaute