Huonosti käyttäytyvät äidit – Johanna Tohni Stand Up -soolo

Johanna Tohnin Huonosti käyttäytyvät äidit rikkoo rajoja ja riemastuttaa

Saako lapselle sanoa rehellisesti mitä hänestä ajattelee? Entä jos tuo ajatus ei ole kaunis eikä kasvatusstandardien mukainen? Onko äitiys vieläkin pyhää? Saako äiti käyttäytyä huonosti?

Saako äitien mielessä olla seksi? Entäs isät? Vieläkö heitä ylistetään osallistumisesta arkeen?

Muun muassa näitä ja monia muita vanhemmuuteen liittyviä asioita riepotellaan väkevällä huumorilla stand up -esityksessä Huonosti käyttäytyvät äidit.

Johanna Tohni kuljettaa tarinoita taitavasti limittäin ja päätyy mitä uskomattomiin oivalluksiin sekä omasta äitiydestään että äitisuhteestaan, isän roolia unohtamatta.

Johannan sooloesitys on syntynyt vuosien ajan kerätyistä vertaiskeskusteluista ja havainnoista, jotka on tehty parhaaseen teini-ikään kasvaneista omista lapsista. Johannalla on kokemusta ydinperheestä, yksihuoltajaäitiydestä sekä uusperhekuvioista, ja kaikista näistä kuullaan osuvaa analyysiä ja käsittämättömän hauskoja arjen tilannekuvia.

Stand up -koomikko Johanna Tohni on kiertänyt stand up -lavoja jo vuodesta 2012. Hänet on voinut nähdä mm. Nelosen Stand up! -ohjelmassa tai TTT-klubin suosituissa esityksissä Mars vs. Venus? ja Mars vs. Venus? 2 – Uusintaottelu. Johanna on myös All Female Panelin jäsen.

Esityksen kirjoittamista on tukenut Taiteen edistämiskeskus.

Huonosti käyttäytyvät äidit, Stand Up

Teatteriravintola ILOssa 11.10.2024 klo 19

Liput 29/27€ ILOn toimistosta ke-pe klo 11-17, p. 045-174 88 84, ilo@teatteriravintolailo.fi TAI suoraan netistä www.teatteriravintolailo.fi / Osta lippuja

HUOM!

Meillä käyvät maksuvälineenä esityslipun osalta myös Smartum, ePassi ja Edenred.

Yleisöpalautetta:

” Johanna Tohni on puhjennut kukkaan. Huonosti käyttäytyvät äidit on hauska, raikas ja ajatuksia antava.”

” Johannalla on todella hieno taito huumorin avulla tuoda esille vaikeaa äitiyttä. Ja muutenkin ihailtavaa tuo stand up, arvostan todella. Nauraa sai kippurassa.”

” Lasten kasvattaminen ei ole ihan sitä ollut, mitä elokuvissa luvataan. Tämä huumoriin paketoitu vertaistuki tuli kyllä tarpeeseen!”

”Illan jälkeen oli tosi kevyt mieli, ilmeisesti myös muilla on välillä vähän vaikeeta vaikka siitä ei puhuta. Nauroin itseni tärviölle. ”

” Tosi teräviä näkökulmia, samaistuin moneen juttuun. Oli kyllä paras stand up ilta ikinä! ”

ESITYKSET

lokakuu pe 11.10. klo: 19:00 Pelkkä esitys

Liput ILOn toimistosta:

Liput ILOn toimistosta: 29/27€.

Toivomme, että lunastat lippusi tapahtumaa edeltävällä viikolla Ostaessasi liput nettikaupasta, hintoihin lisätään palvelumaksu.

HUOM! Meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartum, ePassi ja Edenred.

cancel

    Kiitos, että kävit meillä!

    Haluaisimme kuulla palautteesi, jotta osaamme tarjota entistäkin upeampia elämyksiä tulevaisuudessa.

    Yhteystiedot

    Palaute