Annan ja Idan normaali stand up-show!

Anna Rimpelä ja Ida Grönlund ovat täysin normaaleja, sekä ihmisinä että koomikkoina. Yhdessä he ovat myös kirjoittaneet kirjan stand up -komiikasta. Ei siis pelkkiä hattutelineitä!

Nyt he saapuvat Mikkeliin normaalin stand up-shownsa kanssa!

Anna Rimpelä on näyttelijä ja koiranpennunhaistelija, joka yön pimeinäkin tunteina ajattelee täysin normaalisti. Anna näkee tiistaisin enemmän ufoja kuin keskiverto amerikkalainen hyvänä sienisyksynä, ja unelmien matkakohteina siintää Torremolinos ja Tuonpuoleinen.

Ida Grönlund on rauhallinen ja lempeän piikikäs, mutta sillä tavalla normaalisti vain. Miksi ukko Nooa oli kunnon mies, mitä larppaaminen todella tarkoittaa ja miksi yhteiskunnassa puhutaan niin vähän avantouinnista? Kyytiä saavat myös arkiset ja oudot asiat ja ihmiset, mutta jos joku haluaa kyydin kotiin, parempi ehkä tilata taksi.

Anna ei huoli diagnoosia ja Idakin on pihalla vain pihatalkoissa, mutta nyt nämä TV:stäkin tutut naiset ovat valmiita puhumaan, mieluiten hämärässä ja mahdollisimman monille.

Tervetuloa Teatteriravintola ILOn lempeään hämyyn!

Annan ja Idan normaali stand up -show! Show & Dinner

Teatteriravintola ILOssa 22.11. ja 23.11.2024 klo 18

LIPUT TULEVAT MYYNTIIN HUHTIKUUN ALUSSA!!!!

Liput / varaukset ILOn toimistosta ke-pe klo 11-17, p. 045-174 88 84 / ilo@teatteriravintolailo.fi TAI suoraan verkkokaupasta www.teatteriravintolailo.fi / osta lippu

  • Show & Dinner ( kolmen ruokalajin illallinen + esitys)  75€ (Ateriaosuus 43€ sis. alv 14%, esitys 32 sis. alv 10%)

Meille käyvät esityslipun maksuvälineinä myös ePassi, Smartum ja Edenred.

HUOM

Show & Dinner -iltoina ovet avataan klo 17, ruokailu alkaa klo 18 ja esitys klo 20. Nauttiessasi show & dinner paketin, olethan paikalla viimeistään klo 17.30

ESITYKSET

marraskuu pe 22.11. klo: 18:00 Show & Dinner
marraskuu la 23.11. klo: 18:00 Show & Dinner

Liput ILOn toimistosta:

Liput ILOn toimistosta: Show & Dinner 75€.

Toivomme, että lunastat lippusi tapahtumaa edeltävällä viikolla Ostaessasi liput nettikaupasta, hintoihin lisätään palvelumaksu.

HUOM! Meillä käyvät maksuvälineinä myös Smartum, ePassi ja Edenred.

cancel

    Kiitos, että kävit meillä!

    Haluaisimme kuulla palautteesi, jotta osaamme tarjota entistäkin upeampia elämyksiä tulevaisuudessa.

    Yhteystiedot

    Palaute