Mirkun ja Artun parisuhdeleikit Miia Nuutila ja Seppo Halttunen

Mirkun ja Artun parisuhdeleikit Miia Nuutila ja Seppo Halttunen

SHOW

”Arton ja Mirkun parisuhdeleikit” on komedia miehen ja naisen erilaisuudesta. Miia Nuutila ja Seppo Halttunen hyppäävät Mirkun ja Arton rooleihin ja yrittävät selvittää voivatko mies ja nainen koskaan ymmärtää toisiaan tai edes jotenkin löytää yhteisen kielen. Esityksessä leikitään todella parisuhdeleikkejä ja katsotaan mitä tapahtuu kun mies ja nainen ottavat erilaisia lähestymistapoja toisiinsa. Tämän sympaattisen pariskunnan elämänvaiheita seuraillessa voi tulla vaikka hiki, sillä itsensä tunnistamisen mahdollisuus on suuri. Onneksi itselle on kiva nauraa ja matkaan saattaa tarttua vaikka vinkkejä siitä miten toista sukupuolta kannattaa lähestyä. Tarkoitus on sekä nauraa että ymmärtää molempia sukupuolia. Mitä mies haluaa, mistä nainen unelmoi, mikä menee pieleen ja miksi? Löytyykö lopulta punainen lanka ja kaikki on hyvin, ainakin 70 prosenttisesti.
Jos miehet ovat marsista ja naiset venuksesta, mutta Halttusen Seppo onkin Pertunmaalta, niin kuinka paljon pitää hämmentää että päästään edes samalle planeetalle? Kun naisen ja miehen logiikat etsivät toisiaan parisuhteen labyrintissa, siinä on monta mutkaa ennenkuin päästään perille. Mutta ainakin se on varmaa että tarvitaan mies ja tarvitaan nainen, sillä mitäs hauskaa elämässä muuten olisi? Ei niin mitään.

Show & Dinner-paketti: 54 euroa

Esityspäivät:

16.11.

Ovet avautuvat klo 17, Dinner klo 18, esitys klo 20. Ovet sulkeutuvat klo 24.

HUOM! Sitovat varaukset 10 vrk ennen esitystä!

DINNER

Alkuruokana:
Luomumaa-artisokkakeittoa ja portobello-manchegokrostini

Pääruokana:
Fenkolivoissa paistettua lohta, tuoretomaattirisottoa, myskikurpitsapyrettä ja lime-basilikakastiketta
Tai
Kokonaisena paahdettua rotukarjan ulkofilettä (medium), parmesaani-perunakakkua, glaseerattua juureksia ja tummaa madeirakastiketta

Jälkiruokana:
Mantelikakku, appelsiini-maitosuklaamoussea ja vadelmahilloketta

Erityisruokavaliot huomioidaan. Ilmoitathan niistä etukäteen.

Ravintoloitsijana Asemaravintola Vaiha