Kahdeksan kärjessä -komedia

Kahdeksan kärjessä -komedia

SHOW

Kahdeksan kärjessä on herkullinen tarina keski-ikäisestä miehestä, joka pakenee arkea kellariin, missä soittaa stereoitaan. Musiikki ja vanhat vinyylilevyt tuovat muistot nuoruudesta: tyypeistä, tapahtumista ja tunteista. Itku ja nauru vuorottelevat raidalta raidalle ja neula hyppää kohtalosta toiseen. Mies soittaa ja puhuu mitä haluaa.

Rooleissa loistava komiikan monitaituri MIKA NUOJUA
Ohjaus MARKKU PÖLÖNEN
Kesto n. 1.5h väliaikoineen

Esityspäivät: 1.11. ja 2.11. klo 18
Show&Dinner: 59€

Ovet avautuvat klo 17, Dinner klo 18, esitys klo 20. Ovet sulkeutuvat klo 24.
Liput lunastettava Teatteriravintola ILOsta viimeistään 3 vuorokautta ennen esitystä. Muutoin varaus raukeaa.

DINNER

1.11. Buffa-menu

Viheryrttisalaattia ja hunajavinegretteä (M,G)
Pestolla marinoitua paahtokasvissalaattia (M,G)
Tomaatti-mozzarellasalaattia (L,G)
Pikkelöityjä piparjuurikurkkuja (M,G)
Graavilohta ja punasipulihilloketta (M,G)
Muikku-pekoniterriiniä ja puolukkaa (L,G)
Paahtofilettä kotimaisesta rotukarjasta ja tomaattisalsaa (M,G)
***
Leppäsavustettua kotimaista possun kassleria ja tummaa mustaherukkakastiketta (M,G)
Perunaterriiniä (L,G)
Kirsikkatomaatti-syyskasvispaistosta (M,G)
***
Vaihan juureen leivottua yrttifocacciaa (M)
Siiskosen leipomon ruisleipää (M)
Voita (L)
***
Vaniljapannacottaa ja omenahilloketta (L,G)

2.11.

Paahdettua punajuurikeittoa, mascarponejuustocreme ja tomaatticrostini (L)
***
Cremolatalla kuorrutettua kotimaista kirjolohta, fenkoli-perunakakkua, luomu kvinoa-kasvispaistosta ja
vermuttikastiketta (L,G)
TAI
Pitkään haudutettua ja karamellisoitua kotimaista rotukarjan briskettiä, myskikurpitsapyrettä, maalaiskylkiperunaterriiniä ja tummaa seesaminsiemenkastiketta (L,G)
TAI
Tuoretomaattirisottoa, luomu kvinoa-kasvispaistosta ja paahdettua vuohenjuustoa (VL,G)
***
Valkosuklaamoussea, tyrnikastiketta ja pähkinäkakkua

Ravintoloitsijana Asemaravintola Vaiha