ILOn synttärit – Osmo Ikonen

ILOn 4 v. Synttärit

Osmo Ikonen

Osmo Ikonen ILOn synttäreillä

Teatteriravintola ILOn syyskausi alkaa syntymäpäiväjuhlilla. Jo neljän vuoden ajan olemme saaneet tuoda ILOa ihmisten arkeen. Ylpeyttä uhkuen toivotamme kaikki tervetulleiksi juhlaan, jossa kirsikkana kakun päällä on iki-ihana Osmo Ikonen!

Osmo Ikonen on laulaja/lauluntekijä/multi-instrumentalisti ja musiikkituottaja. Hänet tunnetaan soolouransa lisäksi Sunrise Avenue yhtyeen kosketinsoittajana, sekä mm. SuomiLOVE-ohjelman solistina ja sovittajana.

Hänen debyyttialbuminsa ”Stories From Within” julkaistiin vuonna 2008, toinen albumi ”Heaven Or Hell Is Just State Of Mind” puolestaan vuonna 2010 ja 2015 ilmestyi hänen viimeisin englanninkielinen EP:nsä ”Let it out”. Sittemin artisti on keskittynyt suomenkieliseen tuotantoon. Tuore single ”Leikitään et rakkaus ei voi kuolla” on ensimmäinen julkaisu keväälle 2021 kaavaillulta täyspitkältä albumilta.

Lämmin ja tunnistettava laulusoundi, energinen lavakarisma, poikkeuksellinen lahjakkuus useiden eri soitinten taitajana, sekä pitkä ura musiikin parissa on tehnyt Osmosta arvostetun artistin ympäri Suomen.

 

ILOn 4v. Synttärit – Osmo Ikonen 1.10. klo 19

Liput ILOn toimistosta:

Synttäri dinner-buffa+ Osmo Ikosen musiikki-ilta yht.55€, Pelkkä musiikki-ilta 22€

Ostaessasi liput nettikaupasta, hintoihin lisätään palvelumaksu.

Suosittelemme saapumaan paikalle puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua.

ILOn Synttärimenu

 

Tuorehernekeittoa ja piparjuurikreemiä L, G

Myskikurpitsakeittoa L, G

Kurkku-kylmäsavulohirullat L, G

Carpaccio, vuohenputkiaiolia L, G

Voileipäkakku, liha ja kasvis L

Kirjolohenmäti moussea L

Sienisalaattileivät, punasipulihilloketta L

Savumuikkutartaria L, G