All Female Panel, neljän naisen stand up -show

All Female Panel,
neljän naisen stand up -show

SHOW

Koomikkokollektiivi All Female Panel on hurmannut saleja ympäri Suomen ja mukana illoissa on nähty ryhmän omien jäsenten lisäksi myös liuta vierailevia naiskoomikoita.

All Female Panel tarjoaa raikkaan tuulahduksen perinteisesti miesvaltaiseen stand up -tarjontaan. AFP on rohkea, henkilökohtainen, poliittinen, absurdi, leikkisä, häpeämätön ja sopivan hullu. Kollektiivista löytyy niin taitavia yleisön lämmittäjiä kuin syvällisiä ajattelijoitakin. Nimestään huolimatta, tai juuri sen vuoksi, AFP:n illat ovat suunnattu aivan kaikille hyvän komiikan ystäville.
Teatteriravintola Ilossa esiintyvät Ida Grönlund, Saana Peltola, Anna Rimpelä ja Helena Pöllänen.

Stand upin lisäksi ryhmän jäsenet tunnetaan myös käsikirjoittajina ja näyttelijöinä. TV:n puolella heitä tai heidän kädenjälkeään on voinut nähdä mm. ohjelmissa Stand up!, YleLeaks, Putous, Heikelä syndrooma, Noin viikon uutiset, Pirjo, Pitääkö olla huolissaan, Itse valtiaat, Ismo, Naurun tasapaino, Villi kortti, Luottomies ja Pientä laittoa.

Keväällä 2020 All Female Panelin keikkakiertueesta Espanjaan tehtiin dokumentti, koska keikkareissu keskeytyi koronan vuoksi. Jäsenet olivat myös keskustelemassa dokumentista Yle Olohuoneen suorassa lähetyksessä.

All Female Panel ryhmän jäsenet ovat Kaisa Pylkkänen, Saana Peltola, Anna Rimpelä, Ida Grönlund ja Helena Pöllänen.

Esityspäivä: 30.10. klo 18.00. Suosittelemme saapumaan paikalle puoli tuntia ennen tilaisuuden alkua.                                                                                               Show & Dinner liput 62€

DINNER

Myskikurpitsakeittoa (G,L)

***

Hitaasti kypsytettyä Possua,
Paahdettu kukkakaalipyree, Lohkoperunoita (G,L)

TAI

Lohta & Piparjuurivoikastiketta,
Haudutettuja kasviksia, Paahdettua perunaa (G,L)

***

Karpalokakkua & Valkosuklaata (V,L)

Dinnerin kokkina häärii Marko Sairinen